Sweet memories 2021.
 

We gaan het niet over Corona hebben. Dit is de laatste keer dat ik dit woord gebruik in dit verslag.
We gaan het hebben over de leuke herinneringen van 2021.
 

100 jaar Zeeweg in Bloemendaal.
Een grote opkomst. Het weer was niet bijzonder maar redelijk te doen. Na een goede ontvangst met koffie en lunch, via de Zeeweg, over de boulevard en weer terug over de boulevard naar het gemeentehuis in Bloemendaal. Vandaar een rit door de gemeente Bloemendaal. Wat je nooit moet doen als navigator is je voorganger achternarijden. Ik deed dat dus wel.
Het resultaat was dat we voor het woonhuis van onze voorganger aankwamen. Nu de weg terug weer vinden. Ook dat was gelukt. Na, wederom, een ontvangst op het gemeentehuis, kreeg iedereen een mooi boek over 100 jaar Zeeweg en werd ook goed voor de inwendige mens gezorgd.
 

 

 

 

 

 

 

 

Revival en Kraantje Lek.
Wat een weer en wat een sfeer. Helaas kon ik bij Kraantje Lek niet aanwezig zijn maar de foto’s spreken voor zich. Een mooie tocht die in het verleden verreden werd door de legendarische rallyrijder Maus Gatsonides.
Na deze rit naar het circuit Zandvoort voor de revival. Voor de mensen die als eerste aankwamen gaf dit nog wel wat problemen aan de poort. Rijbewijs inleveren voor het verkrijgen van een transponder en een verkeerde kampeerplaats krijgen. Na dit alles liep, vrijwel alles, toch weer gesmeerd. Rijden op het circuit maakt van elke volwassenen weer een kind. Winnen was niet belangrijk maar de tijden ……. 
’s-Avond een diner met mooi uitzicht op het circuit en een veiling t.b.v. de brandwondenstichting. Jan Lammers was hierbij aanwezig omdat hij hiervan de ambassadeur is. Zondag weer rijden en de uitslag van het concours d’elegance. Henk, Jeroen en Klaas vielen in de prijzen. De prijzen werden uitgereikt door Ton Roks van het tijdschrift de Octane
De regelmatigheid werd gewonnen door Edwin, Herman en Hubert jr. Voor het eerst ook een damesprijs die uitgereikt werd aan Inge.
 

Sallandse heuvelrug rit
Ook dit jaar weer perfect verzorgd door Herman en Sabine.
Leuke aankomst en een perfecte rit. Wat is Nederland toch mooi. De Holterberg wel ooit van gehoord maar nu ook gezien. Vanaf de startlocatie zijn wij doorgereden naar de lunch. Helaas hebben we hierdoor het kasteel gemist. De foto’s laten dan ook wel, ook hier, de goede sfeer zien. Bij aankomst was er, wederom, genoeg te eten en te drinken. Niet onbelangrijk was ook het elkaar weer zien en even bijpraten. 
 

De snertrit.
Ook hier was ik helaas niet bij. Werkzaamheden elders. Helaas was het mooi weer en ontbraken de plassen. Iedereen kwam dus weer “schoon” thuis. Geen modderbaden.  

Uit de ontvangen foto’s blijkt wel dat het een hele mooie rit was en waar gezelligheid voorop stond. 
 

 

 

De jaarvergadering.
Deze was iets verplaatst qua datum. In een goed ventilerende werkplaats van Ab en Yvon stond, bij aankomst, de soep en andere salades ruim opgesteld. De vergadering werd gehouden en Ab en Yvon werden als erelid benoemd. Hiervoor kregen zij een oorkonde.

Yvon, die aftrad als bestuurslid, kreeg hierbij ook nog een heel mooi cadeau als dank voor alle jaren inzet. 
De vergadering werd afgesloten met het “heffen der glazen” en de bekende bitterballen.
Er werd nog lang nagepraat.
 

Zo, dat was dus 2021. We hopen dat jullie het leuk gehad hebben en dat we in 2022 weer een heel sportief jaar met veel evenementen kunnen hebben.
De agenda staat vol en er is dan ook nog, voor de 40minners, de BeForty rally. Dus blokkeer vast al die data in je agenda. 

Ook alle foto’s zijn ook nog te vinden op de fotopagina. 

 

Groeten 

Marion van Maanen 

Facebook