BeForty Rally 2022

 

23 en 24 april 2022 wordt in Nederland alweer de 11de editie van de BeForty Rally gehouden.Deze internationale rally is voor autoliefhebbers onder de 40 jaar die rijden in een auto met een bouwjaar vóór 1940.
De (vaste) terugkerende groep bestaat uit Franse, Belgische, Duitse, Engelse en Nederlandse deelnemers. We kijken er altijd naar uit om elkaar te zien en verwelkomen graag nieuwe mensen in deze enthousiaste groep.

Wij streven er dan ook naar om deze rally zo toegankelijk mogelijk te maken voor deze autoliefhebbers met als doel blijdschap en zoveel mogelijk plezier beleven met de auto’s en elkaar.

 

Het programma

 

Zaterdag 23 april 2022 starten we om 09.00 bij het hotel Van der Valk De Bilt (waar de deelnemers zaterdagnacht zullen overnachten). De deelnemers gaan deze ochtend genieten van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe waar we een koffiestop houden. Wanneer we de prachtige bossen, dorpen, steden en wateren zijn gepasseerd, gaan we bbq’en in de bijzondere tuin van Bert Degenaar, te Oud-zuilen.

Wat de BeForty Rally zo mooi maakt is dat iedereen helpt om er een geweldige rit ervan te ma

ken. Zo verzorgen Michel en Maryan de lunches, bemand mijn schoonvader de bezemwagen, oma deelt (en sponsort) onderweg stroopwafels uit, Bert heeft zijn tuin tot onze beschikking gesteld, mijn vriendin staat onderweg met koffie en thee en ga zo maar door.

Langs de Vecht gaan we weer richting onze eindbestemming. Gedurende de dag zullen er een aantal competitieve behendigheidsspelletjes met de deelnemers gedaan worden en zullen er leuke verrassingsstops plaatsvinden.

Rond een uur of 18.30 wordt iedereen opgehaald bij het hotel om vervolgens naar de binnenstad van Utrecht te gaan waar we een heerlijk diner langs de Utrechtse gracht met elkaar hebben. De ervaring van voorgaande edities is, is dat er tot in de late uurtjes door wordt gegaan en de voetjes altijd van de vloer gaan!

Zondagochtend worden de auto’s weer bijtijds gestart om vervolgens het laatste stuk van dit mooie weekend te gaan rijden.

 

Na de koffiestop en genoten te hebben van de prachtige wegen, lunchen we gezamenlijk. Deze lunch is ook tevens het eindpunt van de rally.

Voordat iedereen weer huiswaarts gaat, worden de prijzen uitgereikt en genieten we samen na van de twee dagen.

 

De kosten voor dit weekend zijn €320 per equipe (1 auto, 2 inzittenden).

 

De inschrijving is inmiddels open. Er is plek voor 30 equipes.

Inschrijven kan via deze link: Inschrijven BeForty Rally 2022

 

Wil je meer info: befortyrally2022@outlook.com

 

Wees er snel bij!

Milton Laarman