Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vintage Revival Zandvoort tijdens de Historic Grand Prix

Beste DVSCC-vrienden en vriendinnen,

In aansluiting op onze eerdere aankondiging ontvangen jullie hierbij alle informatie over het DVSCC Vintage Revival programma tijdens de Historic Grand Prix in het weekend van 17 en 18 juli. Niet alleen informatie over de demo’s op het circuit, maar ook over de DVSCC-Kraantje Lek Memorial, een rallyrit die een start zal hebben bij Kraantje Lek in Bloemendaal en zal finishen op het circuit.

Omdat we besloten hebben ons derde lustrum door te schuiven vanuit 2020 naar dit jaar maken we jullie erop attent, dat we dit zaterdagavond zullen gaan vieren met een gezellig diner in de Dutch Grand Prix Lounge bovenop de Hunzerug, een unieke en sfeervolle locatie met een prachtig uitzicht over het circuit en Zandvoort. Maak je partner dus hiervoor enthousiast, zodat we hier in informele sfeer met veel DVSCC-ers een mooi moment van kunnen gaan maken.

Na vijftien, eigenlijk zestien jaar, een feestje mag wel een keer, zeker na deze langdurige periode van verplichte Corona-rust. Diezelfde Corona zou nog, zij het figuurlijk, roet in het eten kunnen gooien, maar dat hoeft jullie niet te weerhouden om in te schrijven. Met alle leveranciers is een Corona-clausule overeengekomen, waardoor wij, mocht dit van overheidswege opgelegd worden, zonder financiële consequenties alles kunnen annuleren. Mocht dit zeer onverhoopt het geval zijn, dan zullen alle inschrijfgelden volledig worden terugbetaald.

 

‘REGULAR DRIVING’ DEMO OP F1 CIRCUIT

Op zaterdagmiddag en zondagmorgen (tijden nog niet bekend) zullen we onderdeel zijn van het programma van de Historic Grand Prix en een demo van twintig minuten rijden, zoals gebruikelijk met een competitief karakter. Het gaat dan niet om snelheid maar om regelmatigheid en diegene, die dat weekend wat dat betreft de beste prestatie realiseert zal de winnaar zijn van de felbegeerde gouden DVSCC-krans. Voor de demo’s is een helm verplicht

en stellen wij een period race-overall zeer op prijs. Deelnemers dienen een vrijwaring te ondertekenen en ontvangen bij registratie een transponder (borg 50,00 euro cash).

 

DVSCC-KRAANTJE LEK MEMORIAL

Op zaterdagochtend zal de DVSCC-Kraantje Lek Memorial starten (tijd nog niet bekend) bij Kraantje Lek in Bloemendaal. De organisatie (Marc de Bruyn, André Schoonewolf en Alexander Snijdewind) garanderen een prachtige route van circa 50 kilometer met een finish rond lunchtijd op het circuit. Iedere deelnemer aan de rally kan dus na deze rit nog volop genieten van de sportieve sfeer op het circuit. Alle deelnemers ontvangen in het rally-pakket niet alleen een unieke startpenning, maar zullen ook kunnen genieten van een korte koffiestop. De lunch kan gebruikt worden op het circuit in het DVSCC paddock.

 

ZANDVOORT PARADE

Aan het einde van de middag zal de traditionele Zandvoort parade worden gereden, een simpel maar leuk en gezellig rondje door het dorp Zandvoort. De eindtijd van de parade sluit aan op de begintijd van de DVSCC-Lustrumparty. Het maximum aantal DVSCC-deelnemers is circa twintig.

 

DVSCC-OCTANE CONCOURS

In samenwerking met Octane, hét magazine voor de klassieke autoliefhebbers, organiseren wij tijdens de HGP een concours d’Elegance, waarbij we niet alleen de mooiste auto, maar ook de meest unieke auto zullen jureren. De jury staat onder leiding van Ton Roks, die zal worden bijgestaan door een tweetal prewar experts. Deelnemers aan het concours krijgen een plek toegewezen op de parking van de oude Rob Slotemaker slipschool, direct naast de hoofd toegangsweg.

 

DVSCC LUSTRUM-PARTY

Weliswaar, door Corona, een jaar later maar toch een uniek moment: vijftien jaar DVSCC! Opgericht door een aantal enthousiaste eigenaren van prewars en zestien jaar later een gezonde en volwassen club met ruim honderdzeventig leden. Een moment om te vieren!

Op een unieke locatie in de Dutch Grand Prix Lounge met een overheerlijk Indonesisch buffet voor een all-in prijs inclusief alle drankjes tot 22.00 uur. Een prima gelegenheid om elkaar te treffen, om bij te praten en om een DVSCC-feestje te bouwen. Maar ook voor een veiling onder leiding van niet minder dan Jan Lammers. Met een netto-opbrengst voor het goede doel de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Een feestje zonder je partner kan nooit een echt feest zijn, dus schrijf je met z’n tweeën in, zodat je partner ook eens op een gezellige manier kennis maakt met de DVSCC. Dankzij ons lustrum budget zijn de kosten bescheiden en rekenen we op een hoge opkomst.

 

DVSCC JAARVERGADERING

Ook weer door Corona is onze jaarvergadering uitgesteld en hebben wij dit voor zondagmiddag ingepland.  Nadere informatie met betrekking tot tijd, exacte locatie en uiteraard een agenda volgen te zijner tijd.

 

 

HISTORIC GRAND PRIX 2021

Samen met de Dutch Grand Prix is de Historic Grand Prix het hoogtepunt van het circuitjaar. Het weekend van 17 en 18 juli is een tweedaags feest voor autoliefhebbers, waarbij de mooiste auto’s op de baan en in de paddocks te bewonderen zullen zijn. De sfeer van de Historic Grand Prix is uniek en mag je niet missen en voor die DVSCC-ers, die niet kunnen deelnemen aan de rally, de demo’s of het concours is er de mogelijkheid om losse toegangskaarten te bestellen. Dit pakket is inclusief parking op het circuit van je prewar (geen moderne auto’s en niet in het DVSCC-paddock!). Optioneel kun je natuurlijk ook deelnemen aan de lunches of de Lustrum Party. Zie het inschrijfformulier.

 

PARKEREN

· Deelnemers aan de demo ontvangen een doorlaat voor hun auto met trailer en een tweede doorlaat voor het weekend voor hun prewar, waarmee ze op het DVSCC-paddock kunnen komen.

· Deelnemers aan de rally ontvangen, indien noodzakelijk, een doorlaat voor hun auto met trailer en een tweede doorlaat voor zaterdag, waarmee ze op het DVSCC-paddock kunnen komen. Je kunt dus je trailer ’s ochtends op het circuit parkeren en vandaar naar Kraantje Lek rijden (circa tien minuten).

· Deelnemers aan het concours ontvangen een doorlaat voor toelating tot het concours terrein (Pa).

 

INSCHRIJVEN

Uit een vijftal opties zijn meerdere keuzes mogelijk. Bedenk dat catering per person wordt aangeboden. Stuur het ingevulde formulier naar secretariaat.dvscc@gmail.com alsmede informatie en een foto van de prewar voor publicatie op de website. Na betalingsontvangst wordt de inschrijving bevestigd.

 

Wij hopen dat we met dit brede programma met voor ieder wat wils, een groot aantal DVSCC-leden zullen enthousiasmeren om deel te nemen. Voor alle onderdelen van het programma geldt “vol is vol”. Verder ons nadrukkelijke verzoek – ook om de voorbereidingen te kunnen gaan treffen – zo snel mogelijk in te schrijven om teleurstellingen te voorkomen.

 

Met vriendelijke DVSCC-groeten,

 

Ron van ’t Schip (voorzitter) Henk Fortgens (secretaris)

Ga naar de bovenkant