Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Kraantje Lek 2022

Maus Gatsonides, de beroemde rallyrijder, liet er al in de jaren ’50 rondritten van start gaan. Gatsonides was een goed coureur, hij kon verschrikkelijk snel rijden. Daarnaast was hij enorm competitief, winnen was belangrijker dan alles. Jaren later werden de ritten van Maus nieuw leven ingeblazen. Vier enthousiaste mannen organiseerden een Revival waarin de deel nemers streden om de Maus Gatsonides Trofee.

Wanneer: 6 maart 2022 Waar: Vertrek en aankomst bij Kraantje Lek in Overveen.

Kraantje lek, uitsluitend voor automobielen t/m bouwjaar 1954, of een automobiel waar Maus Gatsonides
in gereden heeft. Er is een lijst met modellen bij de organisatie op te vragen. Ook deelt de organisatie enkele ‘wildcards’ uit als het een bijzondere automobiel betreft. Deze lustrum-editie wordt in samenwerking met Ton Roks van Octane Magazine georganiseerd.
U kunt zich alleen inschrijven door de ingesloten inschrijving volledig en leesbaar in te vullen. Een onvolledig ingevulde inschrijving kunnen wij niet verwerken. Per inschrijving kunt u slechts één equipe inschrijven (kopiëren is toegestaan). Telefonisch reserveren is mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is 20 en inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst en is pas definitief na ontvangst van uw betaling. Deelnemers aan eerdere edities hebben in de toekomst voorrang bij inschrijving. Na inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging. Ook degenen die niet geplaatst kunnen worden ontvangen hierover zo spoedig mogelijk bericht. Deelname wordt alleen gegarandeerd indien binnen 1 maand na uw inschrijving een voorschot van 150 euro is voldaan. De organisatie behoudt zich tevens het recht voor om inschrijvingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

Hier onder is het inschrijfformulier aan te klikken.

Inschrijven Kraantje lek 2022

 

Ga naar de bovenkant