Waarde pre-war driver kilometervreters,

 Is het ooit te laat om Nieuw Jaar te vieren? Toegegeven het jaar is niet meer helemaal okselfris. Maar m.b.t.  pre-war events een nog vrijwel onbeschreven blad.

De Spoon & Spanner trofee heeft wat stof verzameld maar ligt toch popelend in het bagageruim van mijn Amilcar nude ministers zeggen dat de kleine corona kier volgende week nog iets verder open gaat. We beloofden het al aan Jeroen Hoep en diverse anderen, de tweede zondag na een aanzienlijke verruiming van de maatregelen, gaan we er weer tegenaan.  En nu is het zover: Tenzij het RIVM en de ministerraad toch weer aan de handrem gaan hangen vindt de zesde Drivers Lunch plaats op zondag 30 mei aanstaande. Na bijna anderhalf jaar van binnen zitten zullen de wagens het uitbrullen van plezier.

 Zondag 30 mei 2021, ‘New Year’ Drivers Lunch

 Uiteraard blijven we ons confirmeren aan de nog immer geldende overheidsregels, zelfs als dat zou betekenen dat we last minute moeten cancelen. Maar voorlopig kijken we zeer optimistisch vooruit.De eindbestemming ligt zoals eerder aangekondigd  in het ‘Verre-Oosten’ van het land, dus wie van een serieus stukje sturen houdt kan z’n hart ophalen!We hebben wederom een sprookjesachtig mooie locatie gevonden, die bovendien ‘corona-safe’ is. Half overdekt, dus vrij van wind en regen/sneeuw/ijzel, maar toch open genoeg om vrij te durven ademhalen. Traditioneel wordt de feitelijke locatie pas daags tevoren bekend gemaakt aan de deelnemers.

 De kosten worden wederom beperkt tot Euro 25 per persoon, mede dankzij de zeer vriendelijke DVSCC support.

 Deelname op uitnodiging voor teams met een automobiel die geconstrueerd is voor 1 januari 1940. De uitdaging is om op de ochtend van 30 mei een zo groot mogelijke afstand af te leggen tussen 00.00 uur en uiterlijk 13.00 op de lunch locatie.

Om mee te dingen naar de befaamde Spanner & Spoon trofee rijd je ‘on own wheels’ en wordt er geen gebruik gemaakt van snelwegen. Het huidige record staat op 178 km op naam van Rob Stel en René van den Bosch met een 1936 Singer Le Mans.

 

Wil je je inschrijven, stuur dan een berichtje naar:  jb@jorisbergsma.com 

Met de volgende gegevens:

 

  • Merk, jaartal en type auto
  • Foto van de auto
  • Naam bestuurder + mobiel nummer
  • Naam navigator   + mobiel nummer
  • Naam van evt. verdere passagiers

 Deelnames zijn definitief na ontvangst van onze bevestigingsmail en ontvangst van het inschrijfgeld. Er wordt uiteraard voorrang verleend aan de teams die zich voor de rit van 3 januari opgaven.  Aarzel daarom geen seconde, het aantal deelnemende teams is beperkt tot 25.

 Ik hoor graag van jullie!

 Joris Bergsma

organisator

06-53-362640