Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Beste Leden van de DVSCC,  Hierbij willen we je graag uitnodigen om mee te doen aan de Snertrit van de DPWA7O (Austin Seven Club) en de DVSCC. Het belooft weer een geweldige dag te worden, zoveel mogelijk rijden over zandwegen in Salland en de Achterhoek.
De Snertrit zal plaatsvinden op 5 november en we willen je van harte uitnodigen om met ons mee te rijden. We hebben een route uitgestippeld, die je door prachtige landschappen zal leiden. Het is de perfecte gelegenheid om je prewar of een andere klassieke auto uit de schuur te halen en vooral ervan te genieten!
Om deel te nemen aan de rit vragen we een historische bijdrage van €7,77 (contant) 0f €10. Deze bijdrage zal worden gebruikt voor het regelen van de route, eventuele tussenstops en natuurlijk de heerlijke erwtensoep aan het einde van de rit. We zorgen er voor, dat het ook dit jaar een onvergetelijke dag wordt! De start en Finish is bij Carrosseriebouw Jansen, Eikenweg 13, 8124RH Wesepe

10:00 inloop 11:00 starten.
Als je geïnteresseerd bent om mee te doen, laat het ons dan alsjeblieft zo snel mogelijk (voor november) weten via mail Gerardvz@live.com . We zouden het geweldig vinden om samen met jou van deze dag te genieten. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Hopelijk zien we je op 5 november!

Met vriendelijke groet,
Bas Jansen, Johan de Graaff en Gerard van Zadelhoff

Ga naar de bovenkant