Laden Evenementen

Beste DVSCC vrienden,

 

Bij deze  vestigt alle aandacht op een buitenlands revival-evenement dat plaatsvindt op een historisch zeer belangrijk en uitdagend circuit. Voorgaande edities werden door DVSCC-leden goed bezocht. Dan hebben we het natuurlijk over de Nürburgring, goed bereikbaar vanuit Nederland (300 km).

 

De inschrijving is geopend. Men hanteert ‘first-come-first-served’. (het inschrijfformulier in de bijlage bevat uitgebreide informatie over programma en prijzen

 

De 11. Vintage Meeting, georganiseerd door de Classic Drivers Club, is onderdeel van Nürburgring Classic met meer dan 800 participanten!

Deelname aan de Vintage Meeting betekent volop rijden in je prewar. Op de GrandPrixKurs kan 1,5 uur worden gereden en op de Nordschleife zelfs 3,5 uur. Totaal 5 uur rijplezier exclusief de Jagdausflug op zaterdag.

Het bestuur heeft met de Duitse organisatie kunnen afspreken dat DVSCC-leden tot 31 maart gebruik kunnen maken van de kortingsregeling. Tijdige betaling van het verschuldigde ‘Nenngeld’ levert op:

1. pakket A; deelname aan alles inclusief catering

2. pakket B; deelname aan alles exclusief catering

o pakket A en B geldt voor 1 auto + 2 personen

Dan is er nog een keuze ‘met of zonder catering’ voor leden die het evenement alleen willen bezoeken.

· DVSCC pakket >> exclusief catering voor 1 auto met 2 personen

· DVSCC pakket >> full catering (ontbijt/lunch/diner/drinks)

o weekend tickets, toegang en parking prewar car im Fahrerlager

o alleen deelname aan ‘Jagdausflug durch die Eiffel’ op zaterdag

 

Belangrijk: mocht het evenement onverhoopt niet kunnen doorgaan dan wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Het historische Fahrerlager is zondermeer een unieke locatie waar ooit Neubauer, Caracciola en von Brauchitsch hun voetstappen hebben gezet. In dat weekend kun je vele kilometers maken op de Nordschleife, genieten van uitstekende catering met hotels op loopafstand om maar wat te noemen. In het Fahrerlager, te midden van 85 pre-wars, is een DVSCC-clubtent annex 2-3 pitboxen voorzien. Realisatie van de clubtent is wel afhankelijk van het aantal deelnemende DVSCC’ers.

Gedurende het weekend zal Jack acteren als event-captain. Support gevraagd.

 

Ga naar de bovenkant