Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 

Op zaterdag 2 juli wordt dit jaarlijkse festijn gehouden. Ook de DVSCC hoopt hier met grote getalen aanwezig te zijn.

Tijdens de vorige edities van het festival in de Huizer Haven was de DVSCC steeds ‘guest-speciale’ en dat zal ook dit jaar weer het geval zijn.

‘Doorgaans vindt het Oldtimer Festival Huizen plaats in september, maar omdat wij van ons 10de festival een extra mooi feest willen maken,

hebben wij de jubileumeditie verplaatst naar:

zaterdag 2 juli 2022

De festivallocatie is nu in en rond de Krachtcentrale Huizen in de Havenstraat. Onze prewars staan op een centrale opstelplaats direct voor de Krachtcentrale onder onze welbekende DVSCC-BANNER te midden van waarschijnlijk grote publieke belangstelling.de INSCHRIJVING is nu geopend !

Geef op het inschrijfformulier aan dat je lid bent van de DVSCC, dan vervallen als vanzelf de deelname-kosten. De bemanning van elke DVSCC auto wordt ontvangen met koffie, krijgt een schildje en een roadbook voor deelname aan een korte Spieten-toertocht van circa 45 km. Deze keer is geen pauzeplaats voorzien maar eenieder ontvangt wel een lunchpakket voor onderweg.

Voor veel meer informatie zie Festival 2022. Ervaring leerde dat alleen al het er zijn de moeite waard was. Willem van Doorn kan er over meepraten >> 06-515.38.802. Ga er ook eens naar toe!

 

Als je wil weten hoe het voorgaande jaren was, onderstaande link geeft je een impressie.

https://www.oldtimershuizen.nl/

Ga naar de bovenkant