Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De DVSCC is benaderd en uitgenodigd door InMotion, een projectteam bestaande uit 17 studenten van de TU/eindhoven die werken aan een technologie die ze ‘electric refuelling’ noemen. Deze techniek richt zich op het verkorten van de oplaadtijd van elektrische voertuigen tot de tijd die het duurt om een benzine auto te tanken.

Het InMotion team heeft inmiddels een volledig elektrische LMP3 endurance auto ontwikkeld die waarschijnlijk ook tijdens de Historic Grand Prix zal worden gedemonstreerd. Het plan is om te benadrukken dat elektrisch endurance racen mogelijk is door o.a. een verhaallijn te creëren op basis van historische auto’s, hun evolutie en afronden met hoe InMotion denkt dat de toekomst eruit zou kunnen zien:     onze auto

Sander Visser, student Werktuigbouw informeert dat het moment is gekomen om de behaalde resultaten aan een groter publiek te tonen. Dat gaat gebeuren in de vorm van een persgebeuren gekoppeld aan een ‘parade’ van 5 tot 10 sport-raceauto’s van verschillende generaties die op een gesloten circuit rijden op de campus van de TU/e in Eindhoven. Prewars van DVSCC-leden worden uitgenodigd onderdeel te zijn van deze ‘parade’. Het evenement zal plaatsvinden in de middag/avond van 12 juli inclusief een mooi verzorgde catering. Meer omvattende informatie is te vinden op: https://www.inmotion.tue.nl/

Geïnteresseerden kunnen zich rechtstreeks melden bij het projectteam c.q. Sander door te mailen naar pr@inmotion.tue.nl of bellen naar 06-34872421.

 

Hopelijk een leuke gelegenheid voor onze leden zeker die in het zuiden om met hun prewar een kijkje te nemen op de TU/e campus en tegelijkertijd bijgepraat te worden over de meest recente refuelling ontwikkeling.

Ga naar de bovenkant