Laden Evenementen
Beste DVSCC-vrienden,
In navolging van het succes van de eerste DVSCC-Next Generation Rally van vorig jaar, nodigen wij jullie bij dezen graag uit voor alweer de tweede editie op 6 en 7 juli 2024!

Deze rally is bedoeld voor de volgende generatie DVSCC-leden.

Het doel is om meer jongeren te enthousiasmeren om lid te worden van de club en hun interesse in de vooroorlogse auto’s nog meer aan te wakkeren. De ‘volgende generatie’ zien wij als huidige jonge leden, (klein)kinderen, neefjes, nichtjes etc. van huidige DVSCC-leden maar ook jonge geïnteresseerden die nog geen verbinding met de club hebben.

Schrijf je je in voor deze rally? Dan wordt de bestuurder automatisch lid van de DVSCC. Om de volgende generatie DVSCC-leden nog meer te enthousiasmeren maken wij het lidmaatschap en de inschrijving zo toegankelijk mogelijk. Daarom krijgen jonge, nieuwe leden bij inschrijving op deze rally, twee jaar een gratis lidmaatschap. Vanaf het derde jaar geldt het standaard contributietarief van €50, welke door middel van een automatische incasso vanaf het derde jaar wordt afgeschreven. Ook de co-driver kan zichzelf inschrijven bij de club onder deze voorwaarden. De rally zal dit jaar plaatsvinden in het prachtige en afwisselende Friesland. Vanuit Heerenveen zullen wij onder meer het bosrijke Gaasterland en het Friese merengebied doorkruisen en het UNESCO werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal bezoeken.

De prijs voor deelname is €325 per equipe. Er is ruimte voor 25 equipes met auto’s van vóór 1940. Bij de inschrijving is inbegrepen:

– Hotelovernachting in Fletcher hotel Heidehof te Heerenveen

– Routeboek

– Koffie- en lunchstops

– Diner op zaterdagavond

Aanmelden kan middels het inschrijfformulier in de bijlage.

Wij hopen jullie in groten getale te mogen verwelkomen!

Aanmelden en vragen
Tessa Jonker (06-46654111) is het aanspreekpunt voor deze rit. Graag met haar contact opnemen over eventuele vragen rondom toelating/twijfels.
Ga naar de bovenkant