We hebben dit jaar weer schitterende DVSCC-evenementen gehad.
Mooi om aan het eind van dit jaar nog even terug te blikken en oude herinneringen op te halen.

 

Jaarvergadering van 2021:

Schitterend weer. We moesten zelfs de mensen naar binnen roepen toen de vergadering begon.
We namen afscheid van Ron als voorzitter, verwelkomde Jeroen als nieuwe voorzitter en Milton als bestuurslid Jeugdzaken.

 

 

 

Beforty rally:

Prachtig om te zien hoe al die -/- 40-jarige, uit diverse landen, in auto’s rond reden van voor 1940. Wat: “PreWar is voor oude mensen”. Dacht het niet.
Jammer dat ik 40+ ben.
Dit jaar, voor het eerst,  de New Generation Rally.

 

 

Munsterlandrit:

Met z’n allen voor een weekend naar Duitsland. Helemaal georganiseerd door Nils Laue. Het ontbrak niet aan zon, gezelligheid of bier en een mooie route. Helemaal perfect. In 2023 gaat Nils dit weer organiseren dus houd je agenda in de aanslag.

 

 

 

 

Nurburgring:

Een prachtig evenement en goed verzorgd. De eerste dag plensde wel de hagelstenen naar beneden en werd de race stilgelegd maar kon uiteindelijk wel weer doorgaan. Wat een belevenis om daar te kunnen en mogen rijden.

 

 

 

Yvois:

Op zaterdag een rit door de mooie omgeving en op zondag een race op een stratencircuit. Wat een ervaring om te racen tussen de strobalen. Echt terug in de tijd. Schitterend.

 

 

 

 

Cars and Coffee:

Wat een relaxed evenement. Voor de liefhebbers was er een rit door de omgeving. Goed verzorgd door de familie Albada. Wie doet dit aankomend jaar na??

 

 

 

Historische GP Zandvoort:

Bloed heet en nergens schaduw maar wat een sfeer. De zaterdag werd afgesloten met een goedverzorgde happy hour. De zondag natuurlijk met de prijsuitreiking van zowel de regelmatigheid en ook het concours d’Elegance dat georganiseerd werd door Octane. Prachtig evenement voor jong en oud.

 

 

Concours Soestdijk:

Ook vanwege het weer, veel bezoekers. Soms was het, bij de start van de sprint, wel even zandhappen. Het had dagen niet geregend en de spinnende wielen geven dan wel iets dat “het stof doet opwaaien”.

 

 

 

De Sallandse heuvelrug rit;

Zoals voorgaande jaren perfect georganiseerd door Sabine en Herman. Leuke wegen, een bezoek aan de Gallery in Brummen, gezellig en lekker buffet. Daar doen we het voor.

 

 

GP Classic Assen:

Assen rijmt op … plassen. En die waren er. Een perfect evenement maar had overdekt moeten zijn. Er was op gerekend want er was een tent en de hele dag door verse koffie!! Toch waren er nog 20 diehards die de baan op gingen. Alle respect.

 

 

 

De Snertrit:

De laatste rit van het jaar. Dit jaar georganiseerd door Bas en Ernand.
“Helaas” droog weer dus geen plassen. Iedereen kwam weer schoon thuis.

 

 

 

Tot slot wil ik iedereen bedanken die er dit jaar weer een succes van hebben gemaakt.
De sponsoren, vrijwilligers, de deelnemers en de organisatoren.

Graag tot volgend jaar.