Mijn naam is Marion van Maanen.

De meeste kennen mij van het wedstrijd-secretariaat, de broodjes tijdens de jaarvergadering of zien nooit mijn gezicht omdat er vaak een camera voor staat.

Ik ben geboren in een gezin waar alles om auto’s draaide, een verkeersschool. In mijn werkzame tijd altijd gewerkt bij een vrachtauto-fabrikant. Ben getrouwd met Theun Dommershuizen en woon in de Haarlemmermeer. We hebben een Lotus Cortina MK1 en we zijn bezig een Alvis te restaureren. Vroeger veel moderne rally-sprints gereden, daarna klassieke rally’s als de SLS – Tulpenrally – Wintertrial – 100 miles – Nuvolari etc.

Henk Fortgens belde me een paar weken terug op met de vraag of ik de communicatie wilde gaan doen voor de club. Na een paar nachten slapen heb ik dan toch besloten om deze taak op me te nemen.

Als je kijkt naar de betekenis van het woord communicatie is dat:

“Een actief proces waarbij informatie wordt uitgewisseld tussen twee of meer partijen of personen”

Hieruit blijkt dus dat ik dit niet alleen kan. Ik heb jullie hulp hier heel hard bij nodig. Denk hierbij aan een verslag van een rally, het restaureren van een auto of zo maar een leuk verhaal, leuke links, als het maar over auto’s gaat. Mocht je denken dat je dat niet kan, wil ik je altijd helpen.

Heb je goede ideeën, laat het dan ook even weten.

Buiten al dit “online” gebeuren hoop ik jullie, na de Corona, weer heel graag persoonlijk te ontmoeten.

Groeten,
Marion