Zaterdagmorgen om 10 uur in de Riley met Koen vertrokken om voor de derde keer deel te nemen aan de Holterbergrit.
In een miezerige regenbui met leren helm en googles door Deventer staat garant voor verwonderde blikken en de nodige duimpjes.

Na een hartelijke ontvangst van Herman een rondje langs de prewars en hun eigenaren.
Bij Sabine in de werkplaats koffie met koek halen en even in alle hoeken en gaten onder de hoezen kijken wat Herman zoal heeft staan aan mooie Alfa’s en andere klassiekers.
Na een korte briefing rond elf uur vertrokken, inmiddels is droog en met af en toe een zelfs zonnetje, rijden we langs Holten richting Markelo over mooie weggetjes door de mooie authentieke dorpskernen van Diepenheim en Geesteren richting Vorden. Tussenstop bij Kasteel Hackfort voor een borrel en hapjes en vervolgens via Baak naar de kleinste stad van Nederland Bronckhorst, dwars door de stad om de pont over de IJssel te pakken naar Brummen.

2
e tussenstop bij The Gallery waar Nico ons welkom heet en ons naar binnen leidt en we ons ruim een uur vergapen aan al het moois. De route vervolgend krijgen we een flinke regenbui over ons heen maar met een kwartiertje droogt het weer op en rijden we binnendoor terug naar Holten.
Terug in de werkplaats van Herman nagepraat onder het genot van een drankje en een prima verzorgd buffet. Herman en Sabine: complimenten voor de mooie route en de prima verzorging!

 In 2023 zal ik het stokje overnemen en een rit over de Veluwe verzorgen.

Arno van Dulmen