Rob Oomen, DVSCC- lid en eigenaar van Leather Repair NLD runt een jong en flexibel bedrijf dat zich specialiseert in het restaureren van leer. Het specialisme richt zich voornamelijk op oldtimers en prewar cars.

Uitgangspunt: wat origineel is moet origineel blijven. Het leer wordt zodanig hersteld dat craquelé wordt opgevuld, de krassen of snedes worden verwijderd en schaafschades niet meer te zien zijn.
Het doel is om het originele leer weer in topconditie te brengen en de juiste uitstraling intact te laten.

Schade aan leer ontstaan vaak door slecht onderhoud; “de blanke lak” gaat er af, de verf wordt aangetast en daarna het leer. Wees er op tijd bij en wacht niet te lang om dit nog duurzaam te kunnen herstellen.

Met een mobiele werkplaats/spuitcabine komt Leather Repair op locatie! De klant ziet langzaamaan het werk vorderen met bijkomend voordeel dat wensen tijdens het proces nog kunnen worden bijgesteld.
Grote en goed te demonteren delen worden in de mobiele werkplaats gespoten voorzien van adequate afzuiging en een in hoogte verstelbare werktafel. Kleinere delen of lastig te demonteren delen worden in de auto gespoten. Alles wordt zorgvuldig afgeplakt en er wordt gespoten met een minimum aan nevel. Overlast beperken en efficiency gaan hier hand in hand.

Ook het authentieke leer behouden? Leather Repair NLD helpt dan graag.

https://www.leatherrepairnld.com