Hierbij nodigen wij jullie uit voor de deelname aan de Historic Grand Prix 2023, die zal gaanplaats- vinden op 17 en 18 juni aanstaande. Vorig jaar hadden wij een vol startveld met ruim vijftig deelnemers en de DVSCC-organisatie hoopt weer op zo’n zelfde enthousiasme.

Ten opzichte van vorig jaar zijn er een aantal wijzigingen in het programma:

  • Na sportieve onderhandelingen met de directie van het circuit zijn wij overeen kunnen komen, dat wij op beide dagen twee keer kunnen gaan rijden. Dank aan Erik Weijers voor deze support! Het tijdsschema vind je op de website van het circuit.
  • Het DVSCC paddock is dit jaar naast de Audi-S bocht, een prachtige plek, waar we onze prewars veel beter kunnen parkeren, maar meteen ook met ruimte vooreventuele trailers! en/of campers! Deze plek zal veel traffic van bezoekers genererenomdat het ligt op de looproute naar de tribune en de Paddock Club op de
  • Omdat wij net als vorig jaar naast de HARC in het paddock een plek hebben gekregen zijn wij op dit moment met elkaar in bespreking om onze hospitality te combineren. Doelstelling onzerzijds: een betere en gezelligere hospitality voordezelfde prijs en dat lijkt ook te gaan lukken. Het happy hour van vorig jaar zalonderdeel van deze catering Dat houdt in dat je met een gevulde maag het circuitkan verlaten.
  • Het wedstrijdsecretariaat (Marion van Maanen en Theun Dommershuizen) zal zoals al jaren gebruikelijk de KONI-bus van Henk Janus ter beschikking hebben voor hun papierwerk en andere

Het volledige programma van de Historic Grand Prix vind je op de website van het circuit. Op zaterdagavond is er wederom een parade door het dorp, waaraan liefhebbers zonder kosten kunnen deelnemen. Het aanvangstijdstip van de parade is na het happy hour en er isgeen verplichting om een uur in het dorp geparkeerd te blijven staan, wat vorig jaar wel hetgeval was.

Vermijd last minute aanmeldingen of “show” zonder aanmelding. Derhalve is ons verzoek om je nu al snel aan te melden, omdat dit voor ons de organisatie en alle voorbereidingen makkelijker zal maken. Het maximumaantal deelnemers is vastgesteld opzestig, dus wees er op tijd bij om teleurstelling te voorkomen.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier DVSCC HGP deelnameformulier 2023