Laden Evenementen

Nederlandse Grand Prix thema tijdens zomereditie InterClassics Maastricht 2021
De 28ste editie van InterClassics Maastricht,

Dutch Grand Prix Classics – the cars, the legends
InterClassics Maastricht staat in juni 2021 in het teken van ‘Dutch Grand Prix Classics’. De laatste officiële autorace in de F1 op Circuit Zandvoort werd verreden op 25 augustus 1985. 2020 had hét jaar moeten worden van de Nederlandse Grand Prix, waar de gehele Formule 1-wereld naar uitkeek. De COVID-19 pandemie zorgde ervoor dat de F1-race op Nederlandse bodem dit jaar niet mogelijk was. Er is daarentegen goede hoop voor het jaar 2021. Tijdens de beurs in juni kijken wij terug naar de ‘Dutch Grand Prix Classics, the cars & the legends’ en wordt er in samenwerking met diverse musea en privé verzamelaars een unieke collectie van F1 wagens gepresenteerd uit de geschiedenis van Circuit Zandvoort.

Kansen
‘Naast de teleurstelling dat wij genoodzaakt zijn de beurs enige maanden te verplaatsen biedt dit ook kansen. In juni kunnen wij namelijk optimaal gebruik maken van het gloednieuwe congrescentrum van MECC Maastricht dat begin maart 2021 opgeleverd wordt. Hierdoor hebben wij meer ruimte tot onze beschikking en kunnen wij de beurs in een veilige ‘corona-proof’ omgeving laten plaatsvinden. Daarnaast mogen wij in juni rekenen op hogere temperaturen met meer zon waardoor wij in de gelegenheid zijn ook op de buitenterreinen van MECC Maastricht diverse activiteiten te organiseren zoals een ‘youngtimer & oldtimer markt’. Wij zijn ervan overtuigd, samen met onze deelnemers, sponsoren en stakeholders, dat dit de beste beslissing is en hebben er alle vertrouwen in dat wij  ook in juni weer een mooie editie van InterClassics Maastricht zullen neerzetten’, aldus Erik Panis, beursmanager InterClassics.

De 28ste editie van InterClassics Maastricht vindt plaats  in MECC Maastricht. De klassieke autobeurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. InterClassics Maastricht behoort met 35.000 m2 beursoppervlakte, meer dan 800 klassiekers en 300 exposanten tot een van de grootste klassiekerevenementen van de Europa.

Ga naar de bovenkant