Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

PRE-WAR behendigheidssprint onderdeel van het Concours d’Elegance

Paleis Soestdijk, 27-28 augustus 2022

 

‘Classics at the Palace’ en de Dutch Vintage Sports Car Club zijn organiserende partners van de PRE-WAR Behendigheidssprint tijdens het Concours d’Elegance. De generale opzet van het evement te duiden als:  VERLEDEN / HEDEN / TOEKOMST.

 

DVSCC PRE-WAR paddock in de paleistuin!

De DVSCC clubtent is gesitueerd midden in het pre-war paddock. Vandaar start de pre-war Behendigheidssprint en tevens parkeren in de directe nabijheid van onze clubtent alle   bezoekende DVSCC-leden hun pre-war car. De toegang tot het concoursterrein is simpel geregeld. DVSCC prewars (own wheels only) voorzien van de specifieke parkeer-ruitsticker hebben directe toegang tot de pre-war paddock in de paleistuin.

 

Deelnemen aan de PRE-WAR Behendigheidssprint

Vanaf vrijdag 26 augustus zijn de paleistuinen toegankelijk voor deelnemers aan de PRE-WAR Behendigheidssprint. Zij die met moderne auto + trailer komen, parkeren de combinatie eerst op: locatieaanduiding volgt en komen vervolgens op ‘own wheels’ voorzien van de specifieke parkeer-ruitsticker  naar de pre-war inrit gelegen aan de Amsterdamsestraatweg te Baarn.

Het inschrijfformulier, optie A of B, vermeldt hetgeen inclusief is en nodigt uit voor deelname aan:

  • BBQ vrijdagavond; €50,- per persoon
  • Dinnerparty zaterdagavond; €100,- per persoon

Er wordt zaterdag en zondag meerdere keren gesprint. In totaal geven dan zo’n 20 pre-war cars acte de présence. Bert van de Dool is weer de bekende speaker en de DVSCC voorziet in  marshals en overall organisatie. 

 

Bezoeken & genieten

Alleen maar op bezoek komen kan natuurlijk ook. Bestel de digitale entry tickets vooraf bij het DVSCC-secretariaat ad €17,50 per persoon; clubvoordeel €10,- en geen parkeergeld!

Op zaterdag en zondag kunnen leden die met hun prewar komen zoals gezegd uitsluitend op ‘own wheels’ worden toegelaten. Optie C.

 

Zij die wel met hun moderne auto/trailer komen, parkeren deze eerst in het Bomencentrum Nederland, Zandheuvelweg 7, Baarn en komen vervolgens op ‘own wheels’ of met klassieke pendelbusjes naar het concoursterrein. Optie D.

 

Bezoeken en dan ook deelnemen aan de DVSCC-lunch? Dat kan. Nabij de DVSCC clubtent serveren we zaterdag en zondag de lunch. Bestel vooraf de lunchbonnen ad €20,- per persoon. Optie E.

 

Evenement marshals; gekleed in onze traditionele DVSCC overalls

Interesse om als vrijwilliger te zorgen voor de organisatie te midden van de sprint hectiek? Dan gaarne melden bij het secretariaat. Naast Bert van der Dool zijn enkele DVSCC’ers  nodig voor: technische keuring, registratie, start & timekeeping, support langs het sprint traject e.d.     

Inschrijven

In de bijlage het digitale inschrijfformulier.  Maak je keuze en stuur het ingevuld en wel naar secretariaat.dvscc@gmail.com plus informatie en een foto van de prewar voor publicatie op de website. Na betalingsontvangst wordt de inschrijving bevestigd.

DVSCC 2022 Registratie Soestdijk

Belangrijk: weliswaar kan t/m 12 augustus worden ingeschreven maar doe het s.v.p. eerder om vroegtijdig te weten waarop gerekend moet worden.

Ga naar de bovenkant