Laden Evenementen
‘Classics at the Palace’ en de Dutch Vintage Sports Car Club zijn organiserende partners van de behendigheidssprint tijdens het Concours d’Elegance. Op de websites staan nu ook elkaars logo’s afgebeeld. Klik maar eens op: https://www.concourselegance.com/partners/onze-partners/

DVSCC pre-war paddock in de paleistuin!

De DVSCC clubtent is gesitueerd midden in het pre-war paddock. Vandaar start de behendigheidssprint en tevens parkeren in de directe nabijheid van de clubtent alle bezoekende DVSCC-leden hun pre-war car. De toegang tot het concoursterrein is simpel geregeld. DVSCC prewars (own wheels only) voorzien van de specifieke parkeer-ruitsticker hebben directe toegang tot de paddock in de paleistuin. Zie inschrijfformulier optie C of D.

Deelnemen aan de behendigheidssprint

Vanaf vrijdag 27 augustus zijn de paleistuinen toegankelijk voor deelnemers aan de Sprint. Zij die met moderne auto + trailer komen, parkeren de combinatie eerst op: ‘locatieaanduiding volgt’ en komen vervolgens op ‘own wheels’ voorzien van de specifieke parkeer-ruitsticker naar de pre-war inrit gelegen aan de Amsterdamsestraatweg te Baarn.

Het inschrijfformulier vermeldt hetgeen inclusief is en nodigt uit voor deelname aan:

• BBQ vrijdagavond; €50,- per persoon

• Dinnerparty zaterdagavond; €100,- per persoon

Zaterdag en zondag wordt meerdere keren gesprint. In totaal geven dan zo’n 20 DVSCC-deelnemers acte de présence. Bert van de Dool is weer de bekende speaker en de DVSCC voorziet in enkele marshals en de overall organisatie.

Bezoeken & genieten

Alleen maar op bezoek komen kan natuurlijk ook. Bestel de digitale entry tickets vooraf bij het DVSCC-secretariaat ad €17,50 per persoon; clubvoordeel €10,- en geen parkeergeld!

Op zaterdag en zondag kunnen leden die met hun prewar komen zoals gezegd uitsluitend op ‘own wheels’ worden toegelaten. (Er is die dagen helaas geen ruimte voor de moderne auto + trailer).

Zij die wel met hun moderne auto komen, parkeren deze in het Bomencentrum Nederland, Zandheuvelweg 7, Baarn en komen met klassieke pendelbusje naar het concoursterrein.

Bezoeken en dan ook deelnemen aan de DVSCC-lunch? Dat kan. Nabij de DVSCC clubtent serveren we zaterdag en zondag de lunch. Bestel vooraf de lunchbonnen ad €20,- per persoon. Zie inschrijfformulier.

Evenement Marshals; gekleed in onze traditionele DVSCC overalls

Interesse om als vrijwilliger te zorgen voor de organisatie te midden van de sprint hectiek? Dan gaarne melden bij het secretariaat. Naast Bert van der Dool zijn enkele DVSCC’ers nodig voor: technische keuring, registratie, start & timekeeping, support langs het sprint traject e.d.

 

Inschrijven

In de bijlage het digitale inschrijfformulier. Maak een keuze en stuur het ingevuld en wel naar secretariaat.dvscc@gmail.com plus informatie en een foto van de prewar voor publicatie op de website. Na betalingsontvangst wordt de inschrijving bevestigd.

Belangrijk: t/m 6 augustus kan worden ingeschreven maar doe het s.v.p. eerder om vroegtijdig te weten waarop gerekend moet worden.

 

Hartelijk groetend en hopelijk tot ziens in Soestdijk,

 

 

Henk Fortgens Jack van Gelderen

secretariaat evenementen

 

 

zie de after movie van 2019

Ga naar de bovenkant