Met veel enthousiasme kondigen wij, Juri Castricum en Milton Laarman, via deze weg de ‘DVSCC-Next Generation Rallyaan die plaats vindt op 1 & 2 juli, 2023!
Een nieuw en jaarlijks terugkerende DVSCC-rally voor de ‘jonge’ clubleden onder ons.
De inschrijving is nu geopend: https://forms.gle/LhrXmahCZa2ypRa79
Graag vertellen wij je meer over deze rally (zie hieronder).
Heb je vragen? Neem gerust contact op via de e-mail: jeugdzaken.dvssc@gmail.com of telefonisch 0654373686 (Milton Laarman).
We hopen jullie 1 & 2 juli te zien!
Met vriendelijke groeten,
Juri Castricum en Milton Laarman

Welkom bij de eerste editie van de ‘DVSCC-Next Generation Rally’ die plaatsvindt op 1 en 2 juli, 2023.
Deze rally is bedoeld voor de volgende generatie DVSCC-leden!
Wij willen meer jongeren enthousiasmeren om lid te worden van de club en hun interesse in de vooroorlogse auto’s (nog meer) aan te wakkeren.
De volgende generatie zien wij als huidige jonge leden, de (klein)kinderen, neefjes, nichtjes ect. van de huidige DVSCC-leden en ook jonge geïnteresseerden die nog geen verbinding met de club hebben.

Schrijf je je in voor deze rally? Dan wordt de bestuurder automatisch lid van de DVSCC.
Om de volgende generatie DVSCC-leden nog meer te enthousiasmeren maken wij het lidmaatschap en de inschrijving zo toegankelijk mogelijk. Daarom krijgen de jonge, nieuwe leden bij een inschrijving op deze rally, twee jaar een gratis lidmaatschap. Vanaf het derde jaar geldt het standaard contributietarief van €50, welke doormiddel van een automatische incasso vanaf het derde jaar wordt afgeschreven.
Ook de co-driver kan zichzelf inschrijven bij de club onder deze voorwaarden.

Om de inschrijfkosten van deze rally zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen zal de DVSCC 10% van jullie inschrijving betalen. Dus geen €368,50 maar €335 per equipe. De rally biedt ruimte aan 30 equipes met auto’s vóór 1940. Vol is vol!

DE INSCHRIJVING IS NU GEOPEND, ZIE LINK: https://forms.gle/LhrXmahCZa2ypRa79

Bij de inschrijving is inbegrepen:
Hotelovernachting in het Van der Valk hotel in Volendam (zaterdag op zondag)

  • Koffiestops
  • Lunches
  • Diner op zaterdagavond
  • Routeboek, rallyborden ect.

 

DE RALLY
Onze ‘thuisbasis’ van dit weekend bevindt zich in Volendam. De locatie leent zich perfect voor de eerste editie van deze rally. Voordat we vertrekken uit Volendam is er de gelegenheid om kennis met elkaar te maken. Deze ochtend is er ook een korte briefing waarin wij jullie verwelkomen en alle ‘spelelementen’ uitleggen.

Wij vertrekken rond 09.00 uur richting de Zaanstreek, waar we polderachtige wegen nemen en door pittoreske dorpjes rijden.
Na de koffiestop gaat de route verder richting het zuiden waar we het pondje nemen die ons over het Noordzeekanaal brengt. In de middag, rond lunchtijd, komen we aan in Bloemendaal waar we met elkaar een gezellig en uitbreide lunch nuttigen.

Na de lunch rijden we weer veder via de kunst, over smalle dijkjes, langs wateren en landelijke polderwegen terug richting Volendam. De dag sluiten we af met een gezellig diner in ‘De moestuin’ van Volendam. Voor wie daarna nog niet genoeg heeft gehad van deze dag, kunnen we met elkaar het nachtleven van Volendam op ‘De Dijk’ gaan ontdekken.

Zondagochtend rijden we langs het Markermeer om vervolgens een koffiestop te houden waar we heel veel eendjes gaan bekijken. Laat je verrassen!
De route vervolgt zich door groene landschappen en langs kleine dorpjes. In de namiddag brengt de route ons naar De Beemster waar wij als afsluiter een boerenlunch hebben.

Tijdens de route, op zowel zaterdag als zondag, zijn er een aantal speelelementen. De insteek van deze rally is niet ‘competitief’, maar het gaat vooral om de gezelligheid!