Naast de welhaast traditionele en ook legendarische SPRINT (2-dagen) zijn we voornemens dit jaar ook mee te doen het CLUB CONCOURS, vrijdag 1 september.

Het seizoen begint op gang te komen met in het verschiet meerdere prachtige evenementen voor de DVSCC.

Eén ervan is het Club Concours welke plaatsvindt op vrijdag 1 september, gevolgd door twee Sprintdagen op zaterdag 2 en zondag 3 september, 2023. En dat alles in de prachtige paleistuinen van Soestdijk!

De organisatoren hebben voor de vrijdag 10 automobielen clubs uitgenodigd, waaronder de DVSCC, om deel te nemen aan het Club Concours. Elke club draagt 10 automobielen aan en één jurylid. Milton Laarman jureert namens de DVSCC en zal tevens acteren als ‘event captain’ op het Club Concours.

Met een unieke mix van 10 automobielen kan de DVSCC een unieke prewar signatuur laten zien.

Op basis van 1 auto en 2 personen bedraagt een deelname aan het Club

Concours €165,-. Dit is inclusief:
– 1 parkeerkaart (moderne auto + trailer)
– lunch voor 2 personen in ‘Club d’Elegance’

Club d’Elegance is het clubhuis waar de deelnemers en juryleden samenkomen en genieten van een smaakvolle lunch. Elke deelnemer ontvangt een souvenir aan het Concours en sommige gelukkigen vallen misschien wel in de prijzen!

Belangrijk te weten dat de Club Concours deelnemers die ook gaan deelnemen aan de SPRINT een aanmerkelijke DVSCC-clubkorting op de inschrijfprijs voor de SPRINT tegemoet kunnen zien. Daarover later meer.

Vooraleerst willen wij nagaan of er voldoende leden zijn die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan het Club Concours en zijn auto te onderwerpen aan het oordeel van een vakjury die samengesteld is uit organisaties zoals FEHAC, KNAC, Conam, journalisten, taxateurs en specialisten.

Denk er eens over na en laat Milton je besluit weten, het liefst nu of in ieder geval vóór 1 juni. Bij voldoende interesse volgt in samenhang met de door de DVSCC georganiseerde SPRINT meer gedetailleerde informatie over beide evenementen; parking, catering, kosten e.d.

Geïnteresseerde kunnen contact opnemen met Milton Laarman:
jeugdzaken.dvscc@gmail.com