Classic GP Assen QUOTES

De avond van tevoren de wekker gezet om 05.00uur, ‘s ochtend de auto op de trailer gezet, om daarna in bijna 2,5uur in de regen richting Assen te rijden, ik had wel mijn twijfels. Aangekomen op de “parking” zag twee andere pre-war liefhebbers eveneens vertwijfeld naar boven kijken… de gedacht kwam toen bij me op om nu terug te rijden, nu kon het nog…. Uiteindelijk en gelukkig niet gedaan, de pre-war uitgeladen en op locatie gebracht bij de andere helden, in afwachting voor de eerste “demo-track”.  Man… wat een juiste beslissing, ja we hebben in de regen gereden, maar eigenlijk viel het reuze mee…en ja nat waren we. Maar wat een plezier. De volgende keer zal ik zeker niet meer aarzelen… weer of geen weer, we rijden. Back in time.Wat een topevenement. Een waardevolle toevoeging aan de historische autosport kalender. Ik voorspel de Classic GP Assen een zonnige toekomst!’

Wat een geweldig evenement. Alles goed geregeld zowel door de club als door het circuit. En … de hele dag door verse koffie. Hoop volgend jaar weer.

GP Legends Assen, een evenement dat alles heeft vanuit de historische auto- en motorsport sinds 1910.
Uniek in deelnemers, het circuit, de organisatie en de ambiance van de pure race-ervaring.
Ondanks de wisseling van regen en zon, ligt er een prachtige basis voor een Legends-event in de aankomende jaren.

Van een regenachtige rit naar Assen! Naar een warm welkom op Assen.
Warme koffie en een gezellig onthaal in de DVSCC-tent, met 2 geweldige sessies racen op zowel een nat circuit als een droge piste, samen met enthousiaste clubleden.

Wat een prachtige aanvulling op de DVSCC kalender.
Mooi uitdagend circuit, met prima secondaire voorzieningen. Volgend jaar graag 2 dagen en dus 4 demo’s……

Jeroen en allen die hebben geholpen, dank voor een leuke gezellige sportieve dag op een nat TT-circuit. Zeker voor herhaling!

Superleuke dag, toch nog 20 min. op een droog circuit. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de gezelligheid!!

Superleuke dag en top geregeld!

Ja was super.  Lekker gereden ondanks de regen vanmorgen maar droog vanmiddag

Veel voor weinig

Het was een geweldige ervaring om daar te mogen rijden, ondanks de regen en een klapband een hele fijne en gezellige dag gehad!