Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Beste DVSCC-vrienden,

Hier volgt alle informatie over de 7de Vintage Revival Zandvoort op 4 en 5 juli in combinatie met het 3de lustrum van de Dutch Vintage Sports Car Club.

We zijn volop in de weer met de voorbereidingen van deze 7de VRZ. In dat kader waren we in de gelegenheid het vernieuwde circuit en de nieuwe faciliteiten aan den lijve te ondervinden. Nadat we in de BMW van Erik Weijers (COO van Circuit Zandvoort) een echte ronde over de deels nog niet geasfalteerde baan hadden gereden is de conclusie gerechtvaardigd: “de ‘geringe’ aanpassingen aan het circuit zijn verrassend en uitdagend, de twee nieuwe kombochten zijn spectaculair. Het nieuwe Paddock 1 biedt alle mogelijkheden om daar alle prewar cars op te stellen, zowel voor de VRZ als het DVSCC Concours. De nieuwe Dutch Grand Prix Lounge boven op de Hunserug is een perfecte plek voor de barbecue en de DVSCC lustrumparty”.

PROGRAMMA

Vrijdag 3 juli: Voor de ‘first arrivals’ is het Circuit open tot 19.00 uur. Campers, caravans of tenten voor overnachting zullen plek toegewezen krijgen op loopafstand van Paddock 1. Het Circuit wordt s‘ nachts bewaakt.

Zaterdag 4 juli: Circuit open vanaf 8.00 uur en het Wedstrijdsecretariaat vanaf 9.00 uur. Deelnemers aan de Vintage Revival registreren zich na de technische keuring bij het wedstrijdsecretariaat in de KONI-bus. De VRZ kent op zaterdag twee sessies van 20 minuten en is een regelmatigheids-’wedstrijd’. Helmplicht! en de ‘period overall’ wordt op prijs gesteld.

Op zaterdag organiseert de DVSCC ook een eerste Prewar Concours ooit in Nederland. Een 20 tal Nederlandse autoclubs en vele eigenaren van prewar tour- en sportscars zijn uitgenodigd deel te nemen. In de pauze van het circuit programma kunnen twee demorondes over het circuit worden gereden.

Alle deelnemers lunchen in restaurant Bernie’s, direct naast Paddock 1 en kunnen aan het einde van de middag deelnemen aan een parade door dorp Zandvoort.

Zaterdagavond zullen we dan ons derde lustrum vieren in de Dutch Grand Prix Lounge. Eerst een welkom borrel, daarna een luxe barbecue en last but not least een DVSCC-party met DJ MikeChap. Uiteraard zijn alle partners uitgenodigd en meer dan welkom! Er is geen dresscode, anders dan feestelijk!

Zondag 5 juli: De laatste dag van de Vintage Revival. Op zondag rijden we wederom twee sessies van 20 minuten ook op regelmatigheid. De (Franse) lunch zal worden geserveerd naast de KONI-bus. Voor liefhebbers/deelnemers is er ook op zondag een parade door het dorp. Na de laatste circuit sessie zal om circa 16.00 uur bij de KONI-bus de prijsuitreiking met de felbegeerde DVSCC lauwer-kransen plaatsvinden. Alle deelnemers kunnen zondag op tijd naar huis en onze gasten uit de UK zijn op tijd om de boot in IJmuiden te halen.

Overzicht reeds bekende deelnemers

INSCHRIJVEN

Het inschrijfformulier vinden jullie via de knop hieronder. Maak een keuze en klik het formulier door naar het secretariaat. Denk om het meesturen van een foto van je prewar. Na ontvangst van betaling wordt deelname zichtbaar op de website.

Inschrijven Vintage Revival Zandvoort

 

Het DVSCC-bestuur hoopt op veel animo van leden en gasten, niet alleen vanwege het prachtig vernieuwde F1 circuit, maar ook omdat we het derde lustrum op deze wijze met elkaar willen vieren. De Dutch Vintage Sports Car Club bestaat dit jaar vijftien jaar en telt inmiddels zo’n honderdzestig leden en dus is het tijd voor een feestje met elkaar.

TOT ZIENS, IN ZANDVOORT OP 4 EN 5 JULI