Beste DVSCC-vrienden,

 

In 2020 bestaat de Dutch Vintage Sports Car Club vijftien jaar, het derde lustrum dus. Een mooie mijlpaal om te vieren en waar kan dat beter dan op het nieuwe Formule 1 circuit in Zandvoort tijdens de 7de editie van de Vintage Revival Zandvoort op 4 en 5 juli 2020.

 

Deze 7de editie hopen we in kader van het lustrum uit te kunnen breiden met een prewar raceklasse voor licentiehouders. Dit, naast de Vintage Revival, waarbij we een demo ‘regularity’ rijden tezamen met een prewar concours in de Tarzanbocht.

 

De commissie, die het lustrum organiseert, streeft naar een totaal deelnemersveld van zeker 100 prewars, waarbij we de hele paddock 1 in de Tarzanbocht gebruiken. Op zaterdag aan het einde van de middag rijden we een parade door Zandvoort. Na een barbecue met extra lustrumingrediënten, organiseren we in de nieuwgebouwde lounge op het circuit een lustrumfeest.

 

VINTAGE REVIVAL ZANDVOORT

  • prewar demo met gelijkmatigheidswedstrijd
  • prewar concours
  • prewar race (ambitie)
  • rijden op een Formule 1 circuit
  • parade door Zandvoort
  • lustrumfeest in de nieuwe lounge op de Hunzerug

Meer informatie o

ver dag -/weekend programma en het inschrijfformulier volgt zo snel mogelijk en wordt dan gepubliceerd op onze website, www.dvscc.nl.

 

Maar voor nu eerst het verzoek deze datum in uw agenda vrij te houden.

Want 100 prewars in Zandvoort, dat wilt u niet missen: daar wilt u bij zijn.

Met hartelijke groet,

Ron van ’t Schip (voorzitter)