Informatie

De DVSCC organiseert in samenwerking met het Circuit Park Zandvoort op 27 en 28 september 2014 de Vintage Revival Zandvoort. Op deze twee dagen staat het Circuitpark Zandvoort volledig in het teken van de historische autosport, waarbij u ruim in de gelegenheid wordt gesteld om met uw prewar oude en roemruchtige tijden te laten herbeleven.

Uit verschillende Europese landen zullen de mooiste prewar auto’s naar Zandvoort komen waarbij de deelnemers een aantal keren per dag met hun auto’s over het circuit kunnen racen/demo rijden. Naast het rijden over het circuit is er voldoende tijd voor gezelligheid en het samenzijn met oude en nieuwe autovrienden. Voor deelname aan de Vintage Revival is geen racelicentie nodig.

De DVSCC nodigt u van harte uit om met uw prewar deel te nemen aan de Vintage Revival Zandvoort, een unieke gebeurtenis op een sfeervolle plek. Naast de Vintage Revival Zandvoort wordt tegelijk in datzelfde weekend het British Race Festival georganiseerd.

Inschrijven voor dit prachtige evenement waarbij u enkele malen per dag uw prewar over het circuit mag sturen kan nu al via het inschrijfformulier dat u vindt door hier te klikken. De inschrijfkosten bedragen € 175,-. Inschrijven is mogelijk voor iedereen met een prewar. U hoeft dus geen lid te zijn van de DVSCC!

Klik hier voor de deelnemers die al zijn ingeschreven.