Over ons

Ook eens met plezier op een circuit rijden of deelnemen aan een event?
We onderscheiden drie soorten evenementen. Sportieve ritten, rally’s en demoraces op een circuit. De eerste twee vinden plaats op de openbare weg met alle daarmee samenhangende verkeersregels en voorschriften. Om de club en haar activiteiten niet in een verkeerd daglicht te plaatsen is het zaak dat we ons strikt aan alle geldende regels houden.

Dit geldt ook voor circuit evenementen, zij het dat op een circuit andere regels gelden dan op de openbare weg en dat bovendien elk circuit bovendien een aantal eigen regels heeft.

Het is echt heel belangrijk op de hoogte te zijn van de geldende regels per evenement en per circuit. Op die manier worden vervelende verrassingen voorkomen en kunnen we onze prachtige hobby tot in lengte van dagen blijven beoefenen.

Vriendschappelijke sportiviteit moet kunnen
De DVSCC ambieert op de Nederlandse circuits en zo mogelijk ook buitenlandse de authentieke sfeer van historische autosport terug te brengen, in een klasse voor pre-war automobielen. Trefwoorden voor de DVSCC-sfeer zijn nostalgie, vriendschappelijke sportiviteit, lage kosten en vooral een ontspannen sfeer en veiligheid.