Pre-War Sprint Apeldoorn, Paleis Het Loo, 2018

Het weekend van 30 juni & 1 juli vindt op Paleis Het Loo de 14e editie van het Concours d’Elegance plaats. Ook dit jaar is de DVSCC er weer bij met één van de hoogtepunten van het Concours: de Pre-War Sprint. Op beide dagen kunnen we met onze pre-war sports cars het publiek verbazen en onszelf amuseren op de met kasseien geplaveide oprijlaan van het Paleis.

Net als voorgaande jaren worden we goed verzorgd in de Club d’Elegance VIP-hospitality, inclusief uitgebreide catering. Anders dan vorIge jaren begint het concours al op vrijdag. En autos dus inderdaad op vrijdag worden neergezet.

Deelname op één dag is iets duurder dan vorig jaar. Maar voor wie zowel voor de  zaterdag als de zondag inschrijft is er nauwelijks een prijsverschil.

OPTIE A : ZATERDAG SPRINT

  •  1 persoon gebruik Club d’Elégance / vip (lunch en dranken) op 1 juli 2018
  •  deelname sprint op zaterdag 30 juli 2018
  •  Prijs: € 65,- incl BTW. per persoon

OPTIE A : ZONDAG SPRINT

  •  1 persoon gebruik Club d’Elégance / vip (lunch en dranken) op 1 juli 2018
  •  deelname sprint op zondag 1 juli 2018
  •  Prijs: € 65,- incl BTW. per persoon

OPTIE C : WEEKEND SPRINT (ZATERDAG & ZONDAG)

  •  1 persoon gebruik club d’élégance/vip (lunch en dranken) op 30 juni & 1 juli 2018
  •  deelname sprint op zaterdag 30 juli EN zondag 1 juli 2018
  •  Prijs: €105,- incl BTW per persoon

FOOD OPTIES voor vrijdagavond en/of zaterdagavond

OPTIE D (BBQ Vrijdagavond):

BBQ op vrijdagavond 29 juni: €60,- per persoon

OPTIE E (FRUITS DE MER BANQUET ZATERDAGAVOND)

Fruits de Mer diner op zaterdagavond 30 juni: €90,- per persoon

Het maximaal aantal auto’s/deelnemers per dag is 30! Bij meer inschrijvingen behoudt het bestuur zich het recht voor een evenwichtige selectie van deelnemende auto’s te maken.

DVSCC leden die het event willen bezoeken met hun pre-war sports cars zijn van harte welkom. Ook voor hen, de niet-sprintdeelnemers, gelden dezelfde prijzen en toegangsvoorwaarden. 

Deelname aan de Sprint is exclusief voor DVSCC leden, en kan alleen via de link naar het aanmeldformulier. Indien u geen lid bent van de DVSCC betaalt u € 50,- extra. U wordt daarmee automatisch lid van de DVSCC.

Inschrijven is mogelijk tot 20 juni 2018.
Alle deelnemende auto’s komen op de website te staan.

Uw aanmelding is pas geldig wanneer het aanmeldgeld is gestort op de rekening van de DVSCC onder vermelding van uw naam en “Classic Sprint 2018”. Het IBAN van de DVSCC is NL90 INGB 0004 3119 90 t.n.v. DVSCC. Voor de leden die in het buitenland verblijven: de Bic is INGBNL2A.

Om de taak van de spreker, Bert van den Dool, eenvoudiger te maken verzoeken wij u vriendelijk om zoveel mogelijk informatie over uw auto bij de aanmelding te vermelden. Bijvoorbeeld de geschiedenis van de auto, verhalen over vorige eigenaren, verhalen over de bouw of over de restauratie, de topsnelheid, het aantal cilinders of over het speciale bodywork. Dan kan Bert namelijk meer vertellen dan alleen de naam van de rijder en de kleur van de auto. Het invulveld lijkt klein maar u kunt er veel informatie in kwijt. U kunt de extra informatie ook in een aparte mail verzenden naar secretariaat.dvscc@gmail.com

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>