Classic Sprint 2017

Inschrijving via het inschrijfformulier niet meer mogelijk is vanwege het bereiken van het max. aantal deelnemers

Toch nog belangstelling? dan svp contact opnemen met het secretariaat 06-514.57.375 of secretariaat.dvscc @ gmail.com (spaties weg laten)

Op 1 en 2 juli 2017 vindt op Paleis Het Loo de 13e editie van het Concours d’Elegance plaats. Ook dit jaar is de DVSCC er weer bij met één van de hoogtepunten van het Concours: de Vredestein Classic Sprint. Op beide dagen kunnen we met onze prewars het publiek en onszelf amuseren op de oprijlaan van het Paleis.

Net als voorgaande jaren worden we goed verzorgd in de deelnemers hospitality, inclusief uitgebreide catering. U kunt inschrijven voor 1 dag of het hele weekend.
De organisatie Classic Events heeft voor de DVSCC een 15-tal kamers in optie in Hotel de Keizerskroon. Dit hotel ligt op 150m afstand van het Paleis. Als u wenst te overnachten dient u uw kamer-reservering met of zonder parkeerplaats in de hotelgarage, direct kenbaar te maken aan Classic Events. De gehele reservering loopt via Marit: marit @ classicevents.nl (spaties weg laten) Zij zorgt voor de be-/afhandeling en facturatie. 

Ook dit jaar gaan we, zoals in 2016, een klassement opmaken op basis van regelmatigheid. Elke sessie rijdt u twee maal de Sprint, degene die over twee dagen de kleinste marges heeft gereden tussen de eerste en de tweede sprint tijdens een sessie is de winnaar van de Vredestein Classic Sprint 2017.

Voor het concoursweekend hebben wij voor u een aantal arrangementen samen gesteld.

OPTIE A : ZATERDAG SPRINT

 • 1 persoon gebruik club d’élégance/vip (lunch en dranken) op 1 juli 2017
 • deelname sprint op 1 juli 2017

Prijs: € 45,- incl BTW. per persoon

OPTIE B : ZONDAG SPRINT

 • 1 persoon gebruik club d’élégance/vip (lunch en dranken) op 2 juli 2017
 • deelname sprint op 2 juli 2017

Prijs: € 45,- incl BTW. per persoon

OPTIE C : WEEKEND SPRINT

 • 1 persoon gebruik club d’élégance/vip (lunch en dranken) op 1 & 2 juli 2017
 • deelname sprint op 2 juli 2017

Prijs: € 90,- incl BTW. per persoon

Het maximaal aantal deelnemers per dag is 30! Bij meer inschrijvingen behoudt het bestuur zich het recht voor om een evenwichtige selectie van deelnemende auto’s te maken.


Om de taak van de spreker, Bert van den Dool, eenvoudiger te maken verzoeken wij u vriendelijk om zoveel mogelijk informatie over uw auto bij de aanmelding te vermelden. Bijvoorbeeld de geschiedenis van de auto, verhalen over vorige eigenaren, verhalen over de bouw of over de restauratie, de topsnelheid, het aantal cilinders of over het speciale bodywork. Dan kan Bert namelijk meer vertellen dan alleen de naam van de rijder en de kleur van de auto. Het invulveld lijkt klein maar u kunt er veel informatie in kwijt. U kunt de extra informatie ook in een aparte mail verzenden naar classicsprint @ dvscc.nl (wel spaties weghalen).

Deelname aan de Sprint is exclusief voor DVSCC leden, en kan alleen via de link naar het aanmeldformulier. Indien u geen lid bent van de DVSCC betaalt u € 50,- extra. U wordt daarmee automatisch lid van de DVSCC.

Alle deelnemende auto’s komen op de website te staan. Klik hier voor een lijst met deelnemers.

Uw aanmelding is pas geldig wanneer het aanmeldgeld is gestort op de rekening van de DVSCC onder vermelding van uw naam en “Classic Sprint”. Het IBAN van de DVSCC is NL90 INGB 0004 3119 90 t.n.v. DVSCC. Voor de leden die in het buitenland verblijven: de Bic is INGBNL2A.

We zien uw aanmelding graag tegemoet. Nog even teruglezen hoe het vorige weekend Concours d’Elegance was? Klik dan hier.

2 reacties op “Classic Sprint 2017

  • Beste Rob,

   Inschrijven kan via het web inschrijf formulier op deze website.

   Met vr.groet,

   Juri Castricum
   Webbeheerder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>