Alles over Apeldoorn & Zandvoort & Meer !

Eerder deze week ontvingen jullie al een enthousiaste oproep van Ron voor de twee parels van de DVSCC kalender: de Pre-War Sprint op Paleis Het Loo in Apeldoorn en slechts een week later de befaamde Vintage Revival op Circuit Zandvoort. De inschrijving is nu officieel open.

  1. direct naar het formulier voor de Classic Sprint Paleis Het Loo, 30 juni en 1 juli

http://www.dvscc.nl/aanmeldformulier-classic-sprint-2018/

 

  1. direct naar het formulier voor Classic Revival Zandvoort, 7 & 8 juli

http://www.dvscc.nl/aanmeldformulier-zandvoort-revival-2018/

onderstaand een toelichting op beide evenementen en de kosten

 

INSCHRIJVING PRE-WAR SPRINT APELDOORN; 30 juni & 1 juli

 Dit jaar een 3-daags evenement dat loopt van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli. De sprint zelf is alleen op zaterdag en zondag. Maar de vrijdag kan benut worden om alvast auto’s af te leveren en ’s avonds wordt een grote Concours BBQ gehouden waar je je eventueel voor kunt opgeven.

 Ook dit jaar heeft de DVSCC  de fameuze sprint op de Koningslaan weer geadopteerd. Weggepraat door Bert van den Dool wordt er in het weekend 2x per dag op de koninklijke kasseien gesprint. De deelnamekosten per dag bedragen €65,- p.p. Daarin is inbegrepen de Sprint, vrij entree in Club d’Élégance met de hele dag catering. Dus inclusief lunch en drinks.

Twee dagen deelnemen maakt dat de kosten per dag wat lager worden.

Optie A , zaterdag   €65,- p.p.

Optie B , zondag     €65,- p.p.

Optie C zaterdag EN zondag, €105,- p.p.

Optie D BBQ op vrijdagavond €60,- p.p. en

Optie E Fruits de Mer banquet op zaterdagavond €90,- p.p.

Maximaal 30 auto’s kunnen per dag deelnemen. Bij meer inschrijvingen behoudt het bestuur zich het recht voor een evenwichtige selectie van deelnemende auto’s te maken.

DVSCC leden die het event alleen willen bezoeken met hun pre-war sports car zijn natuurlijk van harte welkom. Ook voor hen, de niet-sprintdeelnemers, gelden dezelfde prijzen en toegangsvoorwaarden. We voorzien evenals vorig jaar weer een ‘DVSCC-ingang’ direct achter De Naald.

Gerard van Zadelhoff heeft de rol van ‘Event Captain’ tijdens de Pre-War Sprint.

INSCHRIJVING VINTAGE REVIVAL ZANDVOORT; 7 & 8 juli

 We hebben Ron van ’t Schip bereid gevonden om op Zandvoort op te treden als Event Captain.

In de Tarzanbocht heeft de circuitorganisatie een nieuw paviljoen opgezet waarvan alle DVSCC-deelnemers en hun bezoekers gebruik kunnen maken. Onze auto’s – dit jaar in de openlucht – staan opgesteld tussen strobalen aan weerszijden van de nieuwe Paddock Club.

Op zaterdag wordt 3×15 minuten gereden en op zondag 2×20 minuten in de vorm van een ‘regularity’. Elke auto dient voorzien te worden van een transponder die tegen een borg van €50,- bij de inschrijving wordt verkregen.

Optie A De deelname kosten bedragen €185,- voor 1 auto inclusief coureur  en bijrijder

Optie B De optionele dagcatering kost €60,- per persoon per dag.

Op zaterdagvond staat een Parade door Zandvoort op het programma alsmede een BBQ – entre nous – op het circuit. Hierover later meer

NIEUW: 1 SEPTEMBER PREWAR PLAZA op Oldtimer Festival Huizen

Huizen, het voormalige vissersdorp aan de Suydersee heeft tegenwoordig een prachtig nautische kwartier nabij de historische kalkovens aan de haven. De organisatie van het OldtimerfestivaL Huizen nodigt leden van de DVSCC van harte uit om deel te nemen aan een prachtig Vintage Lifestyle Event met als overriding thema : VINTAGE PRE-WAR. Onze pre-war sports cars zullen in het hart van het event geparkeerd en gepresenteerd staan.

Wij betalen geen deelnamekosten en worden ontvangen met koffie en cake, gratis lunchpakket en drinks. Liefhebbers kunnen ook deelnemen aan een toerrit van pakweg 50 km door de omgeving. Er is voldoende ruimte voor auto’s met trailers. Inschrijven kan via de website:

https://www.oldtimershuizen.nl/index.php/festival-2018/inschrijving-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>